Test je eigen olie uit met een biotensor of pendel!

Test je eigen olie uit met een Biotensor of Pendel om te kijken welke etherische olie er bij je past. Je maakt hierbij dus gebruik van een hulpmiddel. Ik leg je hieronder uit hoe het in zijn werk gaat.

Test met een Biotensor

Een biotensor bestaat, even voor je beeldvorming, uit een handvat met daaraan een ijzerdraad en een contragewicht dat het ijzerdraad doet bewegen. In het Latijn betekent een biotensor ook wel ‘gevoeligheid voor straling’ en dat is precies waar het op inspeelt. Wanneer je aan het pendelen bent met een biotensor werk je met de theorie van ‘het weerklinken van trillingen’. Het idee is dus dat ons onderbewustzijn invloed heeft op de trillingen die doorgestuurd worden naar de biotensor. Je zou kunnen zeggen dat de antwoorden die de biotensor geeft dus eigenlijk van diep binnenin onszelf komen. Van binnen weet ze wel, maar je kan er met je bewustzijn niet bij komen. Je gaat als volgt te werk met de biotensor:

  1. De biotensor ligt in de hand en met een klein tikje begint hij te bewegen.
  2. Een vraag wordt gesteld en hierop reageert het onderbewustzijn door middel van de trillingen.
  3. De beweging die de tensor maakt door deze trillingen geven antwoord op de vraag. Dit kan alleen ja of nee zijn en in sommige gevallen misschien of ik weet niet. De antwoorden ja en nee kun je net als met je lichaam eerst uittesten door te vragen “Ben ik een man?” of “Ben ik een vrouw?”

Om goed te kunnen werken met een biotensor is het verstandig hier een kleine cursus in te volgen voordat je hiermee gaat werken.

Test je eigen olie met een Pendel

Een pendel is een klein gewicht, zoals een edelsteen, metaal of hout aan een draad of ketting. Het is bij pendelen belangrijk om goed contact te maken met jezelf. Het is daarom belangrijk dit te doen op een rustige plek, zodat je niet gestoord wordt en je je volledig kunt concentreren.

Ga vervolgens comfortabel zitten op een stoel of bank met beide voeten op de grond. Dit zorgt voor een goede aarding. Het is belangrijk dat je in verbinding komt met je intuïtie en gevoel, omdat je gaat werken met je onderbewustzijn. Sluit je ogen en adem een paar keer rustig in en uit. Krijg je een warm gevoel? Dit betekent dat je goed in contact bent gekomen met jezelf. Als je dit niet voelt, ben je misschien nog onrustig of gestrest. Probeer het dan later gewoon nog een keer.

Probeer je dan te focussen op je pendel en probeer je gedachten en gevoelens neutraal te houden. Houdt de pendel vast aan het kettinkje en laat het gewichtje naar beneden hangen. Houd je hand goed stil en steun eventueel met je arm op de tafel. Nu kun je net als bij de biotensor gesloten vragen gaan stellen. Begin weer eerst bij vragen waarop je het antwoord al weet om te zien welke beweging “ja” en “nee” is.

Heb je vragen over de besproken manieren van uittesten laat het me dan weten, dan kan ik je helpen. In het begin kan het best lastig zijn om op gevoel of met een pendel de juiste olie te kiezen voor jezelf of een gezinslid. Soms slaat de twijfel ineens toe, Heb ik wel de juiste olie? Hoeveel heb ik hiervan nodig? Wanneer moet ik het gebruiken? Voor alle vragen kun je altijd bij me terecht. Ik kijk dan met mee en kan je voorzien van advies.

Wil je een pendel aanschaffen? Dan kun je hier edelstenen pendels vinden!