Corona tips, wat kun je doen?

In de dagen waarop het kouder en weer eerder donker wordt vind ik het heerlijk om lekker thuis te zijn ‘s avonds. De verjaardagen en feestje worden zo af en toe best gemist. Gewoon even gezellig samen zijn. Daarentegen vind ik het wel fijn om in het weekend even “niks” te doen, buiten de vaste verplichtingen om natuurlijk. Ik merk dat het fijn is om samen als gezin bij elkaar te zijn, al kunnen we elkaar ook echt wel eens schieten. Ik merk dat er vraag is naar producten die kunnen helpen bij het ondersteunen en beschermen van het immuunsysteem. Vandaar dat ik hieronder mijn meest gebruikte producten toelicht met corona tips.

Corona Tips

Kom je wél eens ergens anders en kom je in contact met andere mensen buiten je gezin? Dan was en desinfecteer je je handen helemaal suf is mijn ervaring. Inmiddels is dit er bij de meeste mensen wel aardig ingeslopen als een “normaal” iets. Om mijn handen te desinfecteren gebruik ik zelf de Clean Hands handspray van De Groene Linde. Heel fijn is deze, hij ruikt heel lekker en trekt supersnel in, zonder plakhanden! Na een dag werken zijn mijn handen behoorlijk droog en kunnen ze dan ook wel iets voedends gebruiken. Daarvoor gebruik ik de Soft Hands handspray van De Groene Linde. Mijn handen voelen hierna weer heel zacht aan.

Immuunsysteem Boost

In ons huis zijn geregeld snotneuzen te vinden. Dat gaat vaak gelukkig vanzelf weer over. Om het immuunsysteem een beetje te helpen doe ik de olie High Immuun in mijn diffuser. Dit is een heerlijke geur die wat weg heeft van “Dampo”. Een hele frisse olie, waarbij het lijkt alsof je in een “spa” bent belandt. Door de olie in een diffuser te doen worden de gezinsleden beschermd van het ziek worden van een ander gezinslid dat wel een virus te pakken heeft. De olie kan ook in combinatie met een basis-massageolie gebruikt worden als insmeer olie. 

Wat ook heerlijk is om te gebruiken bij kleine kinderen in “zeehondje hoest balsem”. Deze balsem verlicht de verkoudheid en het hoesten. Een fijne balsem om je kindje voor het slapengaan mee in te smeren.

Voor de volwassenen is er nog “epic longbalsem”. Hiermee wordt hetzelfde effect bereikt als met “zeehondje hoest balsem” alleen zijn de oliën in deze balsem wat sterker en daardoor niet geschikt voor kinderen.

Het is heel fijn om je immuunsysteem te kunnen helpen als deze vecht tegen een binnengedrongen virus. Met deze fijne corona tips en natuur zuivere producten ondersteun en bescherm je je lichaam optimaal.

Wil je weten welke olie er het beste past bij jou en/of jouw kind? Neem dan even contact met mij op. Ik kijk dan met je mee en kan je vanuit mijn ervaring adviseren over het juiste product voor jou.