NEI-Therapie

  • Heb je onverklaarbare klachten?
  • Loop je al langere tijd met klachten die niet weggaan?
  • Wil je nu wel eens van die allergie af zijn?
  • Loop je in je relaties steeds tegen dezelfde problemen aan?

Wat jou klacht ook is, kom achter de oorzaak van jou klacht en sta versteld van wat jou zelfhelend vermogen kan!

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een unieke methode om uiteenlopende klachten op een bijzondere manier aan te pakken. Deze methode is ontstaan vanuit verschillende disciplines, waaronder acupressuur, kinesiologie en NLP. Met behulp van NEI therapie kom je vrij snel tot de kern van het probleem of de klacht waar je mee zit. Als je de kern & oorsprong – daar waar het eigenlijke probleem vandaan komt – helder krijgt en kunt behandelen of helen werkt dat door in het hier & nu en in de toekomst.

De kern van jouw klacht wordt gevonden door je te testen met de daarvoor ontwikkelde testmethode, de spierspanningstest. Met behulp van de spierspanningstest wordt tijdens een sessie communicatie met het onderbewustzijn mogelijk gemaakt en worden onbewuste zaken bewust gemaakt. Met NEI zijn de energetische blokkades, die de oorzaak zijn van vele soorten klachten (emotioneel en fysiek), te achterhalen en te integreren. En wanneer je bewust meegaat in de verandering, doet het zelfhelend vermogen de rest.

Voor veel verschillende klachten is NEI een krachtige therapie. Hieronder veel voorbeelden van klachten waarbij NEI in grote mate verlichting kan geven of de klachten kan verhelpen.

Fysieke klachten
– Tennisarm
– Overgewicht
– Hoofdpijn
– Darmklachten
– Eczeem
– Hoge bloeddruk
– RSI
– Menstruatiekrampen
– Allergie
– Oververmoeidheid
– Zere nek/schouder

Mentale klachten
– ADHD
– Dislectie
– Leerproblemen
– Gebrek aan focus

Emotionele klachten
– Angsten en fobieën
– Relatie problemen
– Sociale conflicten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Onzekerheid in werk

Een consult duurt ongeveer 90 minuten en is inclusief flesje remedie. De remedie ondersteunt je bij de processen waar je inzit. Na een aantal weken plannen we nog een afspraak in om te kijken hoe ver het zelf genezend vermogen vordert.

MAAK EEN AFSPRAAK


Reacties van klanten:

“Ik had last van onverklaarbare buikpijn. Gedacht werd aan nierstenen, maar bloedonderzoek, urineonderzoek en een echo leverde niks op. Na de NEI-Therapie sessie is mijn buikpijn alleen nog voelbaar op momenten dat ik veel stress ervaar” 

“Jaren ben ik bezig geweest met eten en mijn gewicht. Ik heb daardoor een eetstoornis ontwikkeld en hierdoor zelfs in het ziekenhuis gelegen. Naar de onderliggende oorzaak is hierbij niet gekeken totdat ik een NEI sessie heb ondervonden, waarbij de oorzaak van het probleem is weggehaald in mijn onderbewuste. Ik liep hierna niet meer een paar keer per dag naar de weegschaal en ook was ik rustiger in mijn hoofd. Ik voelde me een ander mens”