HSP – Coaching

  • Raak je snel overprikkeld?
  • Denk je dat je hooggevoelig bent en wil je hierin begeleiding?
  • Vindt je het lastig om goed te functioneren op je werk?
  • Zijn relaties aangaan voor jou lastig?
  • Is het gezinsleven soms een té grote uitdaging voor jou?

Kom dan eens langs om alles over jou hoogsensitiviteit te weten en te begrijpen!

Als HSP vrouw en mama van 3 jonge HSP kindjes (2016, 2018, 2020) weet ik als geen ander hoe overweldigend het leven kan zijn als je iets gevoeliger bent dan een ander. Over de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan door zelf als HSP’er in de combinatie van een druk gezin, huishouden, eigen praktijk, leuke dingen doen met vrienden/familie en tijd voor jezelf te zitten. Hierbij ben ik zelf ook geregeld tegen de lamp gelopen en teruggefloten door mijn eigen lichaam. Teveel dingen tegelijk willen doen zorgde ervoor dat mijn lichaam overprikkeld raakte en ik iedere verkoudheid of griepje ook maar oppakte. Inmiddels pak ik de dingen anders aan en kan ik mijn tijd beter verdelen tussen mijn kinderen, man, werk en natuurlijk mijzelf. Ik heb de balans weer teruggevonden!

Met mijn eigen ervaring, de opleiding HSP Coaching en door gebruik van de etherische oliën kan ik jou coachen en ondersteunen op de volgende gebieden:

– Hoogsensitiviteit en Stress / Burn-out
– Overprikkeling en hoe dit te voorkomen en weer te verminderen
– Sociale relaties
– Hoogsensitiviteit en werk
– Hoogsensitiviteit en kinderen
– Hoogsensitiviteit en partnerrelatie
– Hoogsensitiviteit en het gezin

Heb je het gevoel dat jij het ook anders aan wilt pakken? Dat ook jij de balans terug wilt in je leven? Maak dan een afspraak!

MAAK EEN AFSPRAAKHSP Coaching

Voor als alles om je heen even teveel lijktHSP, wat is dat?

HSP staat voor hoogsensitief/hooggevoelig persoon. Het een genetisch aanwezige eigenschap die ervoor zorgt dat je op diepgaande wijze prikkels verwerkt. Wist je dat dit geldt voor 15-20% van de wereldbevolking! Prikkels krijg je binnen via je zintuigen, dus alles wat je hoort, ziet, voelt, ruikt en proeft ervaar je sterk.

Een HSP’er werkt veel met zijn intuïtie en heeft meer me-time nodig om de prikkels te verwerken. Het is niet nodig om je in de hoek van je bank of in je bed te verstoppen. De prikkels die je binnenkrijgt heb je namelijk ook nodig! Ze zetten je aan tot actie en zorgen ervoor dat je goed in je vel zit. Het gaat echt om de balans tussen de prikkels ervaren en verwerken.

Wil je weten of je hoogsensitief bent? Dan kun je hieronder de checklist doen. Beantwoordt de stellingen en stuur het document naar massagepraktijk-aniek@outlook.com. Dan krijg direct te weten of je mogelijk hooggevoelig bent.

De balans even kwijt

Eerder vertelde ik al dat de balans tussen prikkels ervaren en verwerken erg belangrijk is om jezelf lekker in je vel te voelen. Als je niet in balans bent kun je een tekort aan energie ervaren, je bent moe, snel geïrriteerd en