HSP – Coaching

  • Home
  • HSP – Coaching
  • Raak je snel overprikkeld?
  • Denk je dat je hooggevoelig bent en wil je hierin begeleiding?
  • Vindt je het lastig om goed te functioneren op je werk?
  • Zijn relaties aangaan voor jou lastig?
  • Is het gezinsleven soms een té grote uitdaging voor jou?

Kom dan eens langs om alles over jou hoogsensitiviteit te weten en te begrijpen!

Als HSP vrouw en mama van 3 jonge HSP kindjes (2016, 2018, 2020) weet ik als geen ander hoe overweldigend het leven kan zijn als je iets gevoeliger bent dan een ander. Over de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan door zelf als HSP’er in de combinatie van een druk gezin, huishouden, eigen praktijk, leuke dingen doen met vrienden/familie en tijd voor jezelf te zitten. Hierbij ben ik zelf ook geregeld tegen de lamp gelopen en teruggefloten door mijn eigen lichaam. Teveel dingen tegelijk willen doen zorgde ervoor dat mijn lichaam overprikkeld raakte en ik iedere verkoudheid of griepje ook maar oppakte. Inmiddels pak ik de dingen anders aan en kan ik mijn tijd beter verdelen tussen mijn kinderen, man, werk en natuurlijk mijzelf. Ik heb de balans weer teruggevonden!

Met mijn eigen ervaring, de opleiding HSP Coaching en door gebruik van de etherische oliën kan ik jou coachen en ondersteunen op de volgende gebieden:

– Hoogsensitiviteit en Stress / Burn-out
– Overprikkeling en hoe dit te voorkomen en weer te verminderen
– Sociale relaties
– Hoogsensitiviteit en werk
– Hoogsensitiviteit en kinderen
– Hoogsensitiviteit en partnerrelatie
– Hoogsensitiviteit en het gezin

Heb je het gevoel dat jij het ook anders aan wilt pakken? Dat ook jij de balans terug wilt in je leven? Maak dan een afspraak!

MAAK EEN AFSPRAAK


HSP Check – Weet je niet zeker of je Hooggevoelig bent? Ik heb een checklist gemaakt zo dat je een idee krijgt of je mogelijk hooggevoelig bent. Beantwoordt de stellingen en stuur het document naar massagepraktijk-aniek@outlook.com. Dan krijg direct te weten of je mogelijk hooggevoelig bent.