Behandeling op afstand

  • Home
  • Behandeling op afstand

NEI-Therapie is ook mogelijk op afstand. Ik werk hierbij met een speciaal protocol. In dit protocol staan stappen beschreven, net als bij een “gewone” NEI-Therapie sessie. Ik doorloop deze stappen met behulp van een pendel, normaal gaat dit met behulp van een spierspanningstest, en stem me hierbij af op jou en je klacht.

Hoe gaat dit in zijn werking?
– Je neemt contact met mij op en laat weten wat jou klacht of wens is.
– Ik ga op een, voor mij, goed moment me afstemmen op jou en je klacht.
– Ik werk het NEI-Protocol door met behulp van de pendel.
– Als het NEI-Protocol doorlopen is neem ik weer contact met je op.
– Ik ga je vertellen wat ik ben tegengekomen en wat dus de oorzaak van jou klacht is. We integreren vervolgens de oorzaak.
– Ik geef je handreikingen/advies voor het vervolg.